Grønne fingre,  Hjemmedyrking,  Hus og Hage,  Sanking

Innhøstingskalender

Jeg tenkte jeg skulle dele bilde av et forslag på innhøstingskalender med dere! Det er greit å kunne planlegge sånn noenlunde når man skal sette av tid til å høste og handtere større mengder av det man dyrker i hagen, så slipper man å stresse så alt for mye. Når man har en større kjøkkenhage (og med «større» mener jeg da ett årsforbruk for din husholdning) er det stress nok med alt på høsten som det er, og med litt planlegning kan man unnvike at det blir unødvendig stress.

Med hjelp av denne kan du også få en ide hvor lenge du kan vinterlagre grønnsaker og om du må planlegge en periode med behandling av det du måtte ha igjen før det blir uspiselig, for eksempel med sylting, tørking, forvelling eller hermetisering.

 

Legg inn en kommentar!

Translate »