Bilder,  hobby og håndarbeide

Adventsjulestrømper

Dette er mønsterborden på en juleadventsstrømpe jeg har fått oppskrift til av mamma. Hun har kopiert fra et mønsterblad hun hadde liggende, og jeg har strikket to hele og holder på med en tredje.
Jeg strikket nemlig en i gave til en venindes datter, og dermed trillet bestillingene inn 😉
Jeg skal også strikke en blå strømpe til en kommende lillebror senere, men siden han fødes i desember i år antar jeg behovet ikke er det før om høyst ett år og kommer til å lage ferdig alle mulige andre julegaver først 🙂  På denne strømpen skal det festes 24 ringer, 12 på hver side, etter de er tovet i vaskemaskinen. Dermed blir det en adventskalender og en julestrømpe i en og samme strømpe! Snasent hva? Dere får se bilder når de er ferdige 🙂

Legg inn en kommentar!

Translate »