Bilder,  hobby og håndarbeide,  Hus og Hage

Hagen våkner til liv!

Mamma og jeg har renska litt opp i hagen nå. For det første har jeg krafset opp en del av fuglefrøene i skråninga, i alle fall det som har havna nede på selve gressplenen. I selve skråninga får det faktisk være, gjør ikke meg noe om det vokser opp litt ulike saker der.

Jeg har også konstantert at jeg må gå en runde med mosedreper i år også. I morgen kanskje, eller senere i dag, får se hva jeg orker. 
Og jeg fant også en milliard (omtrent) små forglemmegei planter som kom i blomsterbeddet ved boden >_< Vi røsket bort de vi så, nå får jeg bare holde skarpt øye med om det dukker opp fler. De er vakre, men de sprer seg som ugress, og jeg har funnet ut at jeg vil heller ha dem under hekken og i skråninga heller enn i selve blomsterbeddet. De kan få spre seg i skråninga!

En annen sak jeg noterte meg er at slurvet mitt har ført til at jeg må kjøpe nytt hjul til trillebåra mi. Det har ikke tålt at trillebåra har stått fremme med vekt fra masse plantegreier og snø/vann/is hele vinteren. Min egen feil!

Her kommer blåstjerner og krokus! 

Kjempevalmuen ser ut som den kommer igjen

Keiserliljer her

Røde klatrerosen på veggen har satt skudd. Snart på tide å klippe rosebuskene!
Nå venter jeg bare på bjørka 🙂

H.C. Andersen-rosa setter også skudd her. 

Stokkrosene som jeg flytta i høst ser ut som de overlevde! Her kommer
det i alle fall skudd!

Den gule buskrosa foran huset har også satt et par forsiktige skudd.
Nå håper jeg det ikke kommer noen lengre kuldeperiode!

Legg inn en kommentar!

Translate »